bg en
Начало
Контакти
НачалоЗа TodoroffПродуктиLifestyleКупи OnlineПартньориИнвеститориКонтакти
 
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
 
Вино
 

TODOROFF  4 FRIENDS
TODOROFF 4 FRIENDS

Името на това вино - "Четирима приятели" - произлиза от участващите в купажа 4 различни сорта грозде: Мавруд, Каберне Совиньон, Мерло и Сира. Пропорциите между тях съчетават в максимална хармония индивидуалните особености на всеки сорт. Елегантно вино с богат многопластов аромат и вкус, обогатен с нюансите на благороден дъб.


 
TODOROFF Boutique
TODOROFF Boutique

TODOROFF “BOUTIQUE”, са регионални вина от сортовете Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд и Мускат на възраст от 4 до 12 месеца. Свежи вина, неотлежавали в дъб, са типични представители на "новия стил" и са предназначени за директна консумация. 


 
TODOROFF Boutique Rainbow
TODOROFF Boutique Rainbow

Млади вина от новата реколта, които не са контактували с дървесина. Подбрани са ярко изразени чисто сортови вина от младата реколта. Произведени са по технология за запазване на плодовия аромат на сорта и типичния гроздов вкус. Купажните вина в партидата показват превъзходен баланс при съчетаването на специално подбрани млади сортови вина, с цел при купажа да се постигне пълна хармония в съчетаването на отделните сортове. Във всички вина доминира плодовия аромат, мек и балансиран вкус, с дълъг послевкус при който се усеща вкуса на добре узряло грозде.


 
TODOROFF Gallery
TODOROFF Gallery

TODOROFF “GALLERY” е лимитирана партида вина от сортовете Мавруд, Каберне Совиньон, Мерло, Мускат и Шардоне. Червените вина от тази партида са отлежали три до четири месеца в дъбови бъчви тип „Барик”.

Todoroff „Gallery” продължава тенденцията към създаването на стилни продукти с поглед към изкуството. Дизайнът на бутилките има интересна история. “Todoroff” организира ежегоден Национален конкурс за художествени произведения “ГАЛЕРИЯ TODOROFF” на тема “Философията на виното и живота”. Творбите на наградените автори от този конкурс се отпечатват върху етикетите на партида Todoroff „Gallery”. С този проект, подкрепящ българските автори и изкуство, “Todoroff” свързва своята корпоративна политика със социалната отговорност към обществото.


 
TODOROFF Teres
TODOROFF Teres

TODOROFF “TERES” – Специална селекция, са произведени от сортовете Каберне Совиньон, Мерло и Мавруд. Те са формирани в дъбови бъчви тип “Барик” за период от 6 до 10 месеца, след което доразвиват качествата си в условията на бутилково стареене.

Това вино е наречено на тракийския цар Терес, основал през VI в. пр. н. е. Одриското царство. За неговата почит към виното свидетелстват монетите от това време, върху които е изобразена лозата. За траките виното е било свещена напитка, пробуждаща божественото начало в човека. Дъхаво и ароматно, то е било познато и ценено в целия античен свят


 
Ракия
Ракия

 
Резерва
Резерва

Вино с комплексен букет, формирано в нови дъбови бъчви. Съчетава уханието на червени костилкови плодове и подправки с аромата на благороден дъб и ванилия


 
Юбилейно вино
Юбилейно вино

Партидата е в лимитиран тираж от само 2500 бут 


 
Десертно вино
Десертно вино

Вино “Orffeus” е купажно вино между ликьорни вина от реколти 2002, 2003, 2004. Благородно сладко вино с мек кехлибарен цвят


 
TODOROFF Golf Challenge
TODOROFF Golf Challenge

A wine with perfect brilliance and a red granate red colour. An intense multilayer aroma where the fruity fragrance of the grapes can be traced along with the gentle nuance of noble oak


 
VALIDUS
VALIDUS

TODOROFF "VALIDUS" е купажно вино от сортовете Сира, Марселан, Пти Вердо и Каберне Фран, отлежало в дъбови бъчви за период от 1 година.

Виното се отличава с плътен и наситен цвят. Ароматът е мощен, траен и завладяващ. Доминиран е от нюанси на шоколад и ванилия, добре съчетани с плодови аромати (череша и касис). Вкусът впечатлява с обем, концентрация и дължина и оставя трайни вкусови усещания оформящи финеса на това превъзходно вино.


 


 
 

Винарска изба TODOROFF. Всички права запазени